Hyben-æblemarmelade

Hyben-æblemarmelade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Glas

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ladegaard

Indsendt :

Ingredienser:
500 g.rensede hyben
2 dl.vand
0.5 dl.citronsaft
500 g.syrlige æbler
500 g.sukker
 Atamon
 
Opskrift:
De rensede hyben koges i vand og citronsaft i ca. 15 min.
Æblerne skrælles, rives og tilsættes sammen med 1/2 af sukkeret, resten gemmes til tilsmagningen. Det hele småkoger ca. 20 min. under jævnlig omrøring. Marmeladen smages til, og kan evt blendes, hvis man vil undgå store hybenstykker i den færdige marmelade.
Marmeladen skummes, tages af varmen, tilsættes atamon og hældes på glas, der lukkes straks.

Tips: frugtmængden kan ændres så der er flere eller færre hyben, blot den samlede frugtmængde fastholdes.


karakterer:
Opskriften er vist 755 gange,
og udskrevet 26 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu