wienerbrød (butterdej)500 g. wienerbrød (butterdej)
Fyld: Fyld:
200
g.
knuste eller finthakkede pekannødder200 g. knuste eller finthakkede pekannødder
4
dl.
ahornsirup4 dl. ahornsirup
2
æggehvider2 æggehvider
50
g.
grovhakkede eller alle pekannødder50 g. grovhakkede eller alle pekannødder
2
sukker2 sukker
Opskrift:
Mal eller fin hak 200 g pekannødder, tilsæt æggehviderne og ahornsirup og bland det godt sammen. Set på køle, indtil fyldet til fyldet skal bruges.
Rul dejen ud i ca. 4 mm tykkelse og skæres i firkanter ca. 12 x 12 cm. Læg fyldet på i en stribe langs midten og klip ind i dejen på hver side. Tag de op klippet stimler skiftevis over midten, så det bliver en flettede mønstre.
Sæt wienerpecan på bageplade med bagepapir.
Pensel med æg før. Husk på, at siderne ikke skal pensles.
Pynt med 50 g grovhakkede pekannødder.
Bages i forvarmet ovn ved 230 grader, at cirka 10 minutter. De skal være gyldne i farven. Kig efter for det varierer fra ovn til ovn!
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 4551 gange, og udskrevet 32 gange.
Kommentarer
Per - 2020-10-24 15:13:50 jeg ville mene 2 spsk. supper til at drysse over som pynt sammen med de sidste 50 g. pecannødder
Gert - 2020-09-24 14:05:57 2 sukker til hvad og hvor skal 2 sukker bruges
Kristian - 2019-04-05 18:51:39 Jeg er noget tvivl om mængden af sukker? 2 hvad?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider