Wienerpecan

Wienerpecan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 stk.

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : fussi1

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
500 g.wienerbrød (butterdej)
 
 Fyld:
200 g.knuste eller finthakkede pekannødder
4 dl.ahornsirup
2 æggehvider
 
50 g.grofthakket eller alle pekannødder
2 sukker
Opskrift:
Mal eller fin hak 200 g pekannødder, tilsæt æggehviderne og ahornsirup og bland det godt sammen. Set på køle, indtil fyldet til fyldet skal bruges.

Rul dejen ud i ca. 4 mm tykkelse og skæres i firkanter ca. 12 x 12 cm. Læg fyldet på i en stribe langs midten og klip ind i dejen på hver side. Tag de op klippet stimler skiftevis over midten, så det bliver en flettede mønstre.

Sæt wienerpecan på bageplade med bagepapir.

Pensel med æg før. Husk på, at siderne ikke skal pensles.

Pynt med 50 g. grofthakket pekannødder.

Bages i forvarmet ovn ved 230 grader, at cirka 10 minutter. De skal være gyldne i farven. Kig efter for det varierer fra ovn til ovn!


karakterer:
Opskriften er vist 7711 gange,
og udskrevet 48 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Per  -  2020-10-24 15:13:50
jeg ville mene 2 spsk. sukker til at drysse over som pynt sammen med de sidste 50 g. pekannødder

Gert  -  2020-09-24 14:05:57
2 sukker til hvad og hvor skal 2 sukker bruges

Kristian  -  2019-04-05 18:51:39
Jeg er noget tvivl om mængden af sukker? 2 hvad?