Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































WIENERPECAN

WIENERPECAN, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 stk.

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : fussi1

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.wienerbrød (butterdej)
200 g.knuste eller finthakkede pekannødder
50 g.grovhakkede eller alle pekannødder
2 sukker
4 dl.ahornsirup
2 æggehvider
 
Opskrift:
mal eller fin hak 200 g pekannødder, tilsæt æggehviderne og ahornsirup og bland det godt sammen. Set på køle, indtil fyldet til fyldet skal bruges. Rul dejen ud i ca. 4 mm tykkelse og skæres i firkanter ca. 12 x 12 cm. Læg fyldet på i en stribe langs midten og klip ind i dejen på hver side. Tag de op klippet stimler skiftevis over midten, så det bliver en flettede mønstre.

Sæt wienerpecan på bageplade med bagepapir. Pensel med æg før. Husk på, at siderne ikke skal pensles.Pynt med 50 g grovhakkede pekannødder. Bages i forvarmet ovn ved 230 grader, at cirka 10 minutter. De skal være gyldne i farven. Kig efter for det varierer fra ovn til ovn!


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 3775 gange,
og udskrevet 26 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Kristian  -  2019-04-05 18:51:39
Jeg er noget tvivl om mængden af sukker? 2 hvad?