Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hindbærguf

Hindbærguf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
100 g.hindbær
2 dl.ylette
 sukker efter smag
2-3 bladehusblas
4 tsk.kogende vand
 


Opskrift:

Husblassen lægges i blød i koldt vand i ca. 5-10 minutter til den er blød. Tilsæt herefter ca. 4 tsk kogende vand så den smelter, hældes herefter op i blenderen sammen med hindbær og yletten og det blendes sammen. Sættes i køleskabet i ca. 3-4 timer.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.3    (16 stemmer)

Opskriften er vist 17611 gange,
og udskrevet 206 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

emma  -  0000-00-00 00:00:00
den lyder som en god måltid