græsk yoghurt (flødeskum kan bruges)3 spsk. græsk yoghurt (flødeskum kan bruges)
lidt
revet limeskal lidt revet limeskal
Gele: Gele:
----- -----
Opskrift:
Bund:
1. knus kiksene
2. smelt smøret
3. bland kiksene og smørret sammen
4. anret det i glasset.
fyld:
1. sæt husblasset i blød
2. varm mælken op (ikke koge)
3. tag mælken af varmen, og put husblasset i og rør med en ske til det opløses.
4.tilsæt sukkeret, og rør til sukkeret er opløst i husblas-mælk blanding.
5. i en anden skål rør flødeosten og yoghurten, sammen med limeskallen
6. kom lidt af den flydende blanding i flødeoste blandingen og rør.
7. kom flødeoste blandingen i den flydende blanding og rør indtil der ikke er nogen klumper.
8.kom blandingen i glasset og sæt den på køl indtil den er fast.