Pandesal

Pandesal, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 24 8

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Thomas Rolf Andersen

Indsendt :

Ingredienser:
600 g.Hvedemel
100 g.sukker
3 dl.Mælk
1 pk.tørgær
1 tsk.salt
75 g.margarine
2 æggehvider
75 g.brødkrummer
 
Opskrift:
1. Varm mælken til den er lunken.
2. Bland tørgæren i mælken sammen med 1 tsk sukker.
3. Pisk æggehviderne til de har bløde toppe.
4. Mix æggehviderne sammen med Mælken og gæren.
5. Bland mel, salt og det resterende sukker sammen i en skål for sig.
6. Bland nu det tørre og det våde sammen.
7. Ælt dejen i 5-6 minutter med en mixer så gluten kommer godt ud af melen.
8. Lad dejen hæve i 1 time under et fugtigt viskestykke eller plastfolie.
9. Del dejen op i 4 pølser.
10. skær hver pølse i 6 skrå dele så du samlet får 24 stykker.
11. Dyp hver del i brødkrummer og placer dem på en plade med bagepapir, med god afstand.
12. Lad bollerne igen hæve i 1 time.
13. Bag bollerne ved 175 grader i alm. oven i 15 minutter eller til bollerne er gyldenbrune.


karakterer:
Opskriften er vist 4062 gange,
og udskrevet 54 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Harry Rasmussen  -  2021-03-06 19:32:57
Hej Thomas, når man har æltet det hele sammen i en rørmaskinen er det meningen at dejen skal være blød eller mere fast som franskbrød dej.

Thomas  -  2020-12-05 16:21:51
Hej. I beskrivelsen mangler du hvornår og hvordan margarinen skal tilsættes. Jeg plejer at varme den let, så den er helt blød og tilsætter den sammen med de våde elementer (dit punkt 6) Ellers en fin opskrift. Næsten original Filippinsk, med et tvist.