Riv kartoflerne groft og bland dem med salt og peber.
Smelt smørret på en stor tykbundet pande.
Kom kartoffelmassen på panden og steg 10 min.
Lad pandekagen glide over på et grydelåg, læg panden over, og vend pandekagen tilbage på panden.
Steg pandekagen yderligere 10 min.
Skær den ud i kvarte og servér til æggeretter, stegte pølser etc.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 2212 gange, og udskrevet 42 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider