Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Frugt og nødde yoghurtfromage

Frugt og nødde yoghurtfromage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Yoghurt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Reven skal og saft af 1 appelsin
15 g.gelatinepulver
6 dl.yoghurt
25 g.puddersukker
25 g.dadler uden sten fint hakket
25 g.valnødder fint hakket
25 g.rosiner fint hakket
 Lidt kogte abrikoser til pynt
 


Opskrift:

Når skallen er revet på appelsinen, skæres den over og saften presses ud. Hæld saften i en lille gryde og drys gelatinen i. Sæt gryden over svag varme, så gelatinen smelter langsomt og fuldstændigt. Hæld yoghurten i en skål, tilsæt den smeltede gelatine samt sukker, pisk det godt og lad det køle af. lige før det stivner blandes frugt og nødder i. Smør indersiden af en form, der rummer 3/4 l med nogle få dråber olie. Hæld fromagen i og lad den blive helt stiv i køleskabet. Vend fromagen ud på et fad og pynt med de kogte abrikoser.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 7701 gange,
og udskrevet 107 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu