Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lam i hvidkål (Gammeldaws)

Lam i hvidkål (Gammeldaws), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Lam i hvidkål (Gammeldaws), billede 4 Lam i hvidkål (Gammeldaws), billede 1 Lam i hvidkål (Gammeldaws), billede 2 Lam i hvidkål (Gammeldaws), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 g.lammebov u ben
 ituskåren hvidkål
125 g.margarine eller stegefedt
1.5 l,varmt vand
 lidt salt
 


Opskrift:

Kødet hugges og skæres i firkantede stykker.

I en gryde kommes lidt stegefedt eller margarine, et lag ituskåren hvidkål lægges derpå oven på alt det, et lag kød og så fremdeles.

Til sidst ovenpå margarine eller stegefedt, varmt vand hældes derpå, lidt salt strøs over, låget lægges på og kødet koger i 2 til 3 timer.

En gang imellem vender man lidt om på det hele.

Anrettes i et dybt fad uden anden sauce end den indkogte suppe.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (5 stemmer)

Opskriften er vist 17192 gange,
og udskrevet 167 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Søren  -  2011-02-01 15:00:06
Kan det blive mere enkelt at tilberede Lam! næppe! super.


  -  2009-10-04 18:05:28
Jeg bruger gerne en lille lammekølle som jeg koger i kålen .Nogle gange bruger jeg lamme-coulotte , jeg undlader også margarinen. -det smager pragtfuldt.