margarine eller stegefedt125 g. margarine eller stegefedt
1.5
l,
varmt vand1.5 l, varmt vand
lidt salt lidt salt
Opskrift:
Kødet hugges og skæres i firkantede stykker.
I en gryde kommes lidt stegefedt eller margarine, et lag ituskåren hvidkål lægges derpå oven på alt det, et lag kød og så fremdeles.
Til sidst ovenpå margarine eller stegefedt, varmt vand hældes derpå, lidt salt strøs over, låget lægges på og kødet koger i 2 til 3 timer.
En gang imellem vender man lidt om på det hele.
Anrettes i et dybt fad uden anden sauce end den indkogte suppe.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.1
(5 stemmer)
Opskriften er vist 19895 gange, og udskrevet 224 gange.
Kommentarer
Søren - 2011-02-01 15:00:06 Kan det blive mere enkelt at tilberede Lam! næppe! super.
- 2009-10-04 18:05:28 Jeg bruger gerne en lille lammekølle som jeg koger i kålen .Nogle gange bruger jeg lamme-coulotte , jeg undlader også margarinen. -det smager pragtfuldt.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider