Marokkansk Gulerods- og kikærtesalat

Marokkansk Gulerods- og kikærtesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Mononoke

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
10 dl.Revet gulerødder
3.75 dl.Kogte kikærter, skyllet og drænet
7 Dadler, pillet og hakket.
4 Hakkede forårsløg
1.25 dl.Groft hakkede friske koriander (alternativt ærteskud)
3 spsk.Oliven olie
 Skal og juice fra 2 limefrugter (økologiske)
0.75 tsk.Stødt spidskommen
0.25 tsk.Muskatnød, friskrevet
0.5 tsk.Gurkemeje
0.25 tsk.Knuste røde peberflager
0.5 tsk.Havsalt
0.5 tsk.Friskværnet peber
1.25 dl.Grofthakkede pistacienødder
1-2 dl.Smuldret fetaost
 
Opskrift:
1. Bland gulerødder, kikærter, dadler, forårsløg og koriander (eller ærteskud) i en stor skål.

2. I en lille blandeskål, pisk olivenolie, skal og saft fra lime, spidskommen, muskatnød, gurkemeje, rød peberflager, salt og peber.

3. Hæld dressingen over gulerodsblandingen og bland salaten. Drys pistacienødder og fetaost og bland forsigtigt.

4. Serveres med det samme eller opbevares overdækket i køleskabet i op til 3 dage.


karakterer:
Opskriften er vist 2403 gange,
og udskrevet 52 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu