Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Marokkansk Gulerods- og kikærtesalat

Marokkansk Gulerods- og kikærtesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SalatRet : Salat - Salater

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Mononoke

Indsendt :



Ingredienser:
10 dl.Revet gulerødder
3.75 dl.Kogte kikærter, skyllet og drænet
7 Dadler, pillet og hakket.
4 Hakkede forårsløg
1.25 dl.Groft hakkede friske koriander (alternativt ærteskud)
3 spsk.Oliven olie
 Skal og juice fra 2 limefrugter (økologiske)
0.75 tsk.Stødt spidskommen
0.25 tsk.Friskrevet muskatnød
0.5 tsk.Gurkemeje
0.25 tsk.Knuste røde peberflager
0.5 tsk.Havsalt
0.5 tsk.Friskværnet peber
1.25 dl.Grofthakkede pistacienødder
1-2 dl.Smuldret fetaost
 
Opskrift:
1. Bland gulerødder, kikærter, dadler, forårsløg og koriander (eller ærteskud) i en stor skål.

2. I en lille blandeskål, pisk olivenolie, skal og saft fra lime, spidskommen, muskatnød, gurkemeje, rød peberflager, salt og peber.

3. Hæld dressingen over gulerodsblandingen og bland salaten. Drys pistacienødder og fetaost og bland forsigtigt.

4. Serveres med det samme eller opbevares overdækket i køleskabet i op til 3 dage.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1916 gange,
og udskrevet 43 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu