| |
|
Marokkansk Gulerods- og kikærtesalat
Marokkansk Gulerods- og kikærtesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
SalaterRet : Salater - Salater
Hovedingrediens : -
Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej
Indsendt af : Mononoke
Indsendt :
| |
|
|
10 | dl. | Revet gulerødder10 dl. Revet gulerødder | 3.75 | dl. | Kogte kikærter, skyllet og drænet3.75 dl. Kogte kikærter, skyllet og drænet | 7 | | Dadler, pillet og hakket.7 Dadler, pillet og hakket. | 4 | | Hakkede forårsløg4 Hakkede forårsløg | 1.25 | dl. | Groft hakkede friske koriander (alternativt ærteskud)1.25 dl. Groft hakkede friske koriander (alternativt ærteskud) | 3 | spsk. | Oliven olie3 spsk. Oliven olie | | | Skal og juice fra 2 limefrugter (økologiske) Skal og juice fra 2 limefrugter (økologiske) | 0.75 | tsk. | Stødt spidskommen0.75 tsk. Stødt spidskommen | 0.25 | tsk. | Friskrevet muskatnød0.25 tsk. Friskrevet muskatnød | 0.5 | tsk. | Gurkemeje0.5 tsk. Gurkemeje | 0.25 | tsk. | Knuste røde peberflager0.25 tsk. Knuste røde peberflager | 0.5 | tsk. | Havsalt0.5 tsk. Havsalt | 0.5 | tsk. | Friskværnet peber0.5 tsk. Friskværnet peber | 1.25 | dl. | Grofthakkede pistacienødder1.25 dl. Grofthakkede pistacienødder | 1-2 | dl. | Smuldret fetaost1-2 dl. Smuldret fetaost | | | |
| |
1. Bland gulerødder, kikærter, dadler, forårsløg og koriander (eller ærteskud) i en stor skål.
2. I en lille blandeskål, pisk olivenolie, skal og saft fra lime, spidskommen, muskatnød, gurkemeje, rød peberflager, salt og peber.
3. Hæld dressingen over gulerodsblandingen og bland salaten. Drys pistacienødder og fetaost og bland forsigtigt.
4. Serveres med det samme eller opbevares overdækket i køleskabet i op til 3 dage.
|
|
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 2080 gange, og udskrevet 46 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|