Margarinen smeltes og lunken vand tilsættes. Når det er håndvarmt røres gæren i. Mel, ymer, æg og salt tilsættes, og det hele æltes godt, gerne i røremaskine, og hæver i 15 minutter.
Cocktailpølserne enkeltvist helt ind i dejen, og lægges på en bageplade, hvor de efterhæver 10 min. Herefter pensles med æg, og bages i forvarmet varmluftovn, på 190 grader i ca 10-15 min.
Ønskes almindelige pølsehorn, erstattes cocktailpølserne af 16 alm. Pølser, der halveres. Dejen deles da i 4 stykker, der hver rulles ud til en cirkel, deles i 8 og rulles til gifler om pølserne.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(13 stemmer)
Opskriften er vist 3848 gange, og udskrevet 55 gange.
Energi:
KJ total 26466 (6301 kcal)
KJ pr. Stk 407 (96 kcal)
Vægt ialt 2299 gram
Vægt pr. Stk 35 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1151 KJ (274 kcal) Protein 9.0 gram Fedt 13.0 gram Kulhydrat 31.2 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider