Pølsehorn med cocktailpølser

Pølsehorn med cocktailpølser , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Stk 65 Stk
FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Ladegaard

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Gær, frisk
150 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
900 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 dl. Ymer naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
65 Cocktailpølser En enkelt cocktailpølse vejer ca. 9 gram
   
  Pensling:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Opskrift:
Margarinen smeltes og lunken vand tilsættes. Når det er håndvarmt røres gæren i. Mel, ymer, æg og salt tilsættes, og det hele æltes godt, gerne i røremaskine, og hæver i 15 minutter.
Cocktailpølserne enkeltvist helt ind i dejen, og lægges på en bageplade, hvor de efterhæver 10 min. Herefter pensles med æg, og bages i forvarmet varmluftovn, på 190 grader i ca 10-15 min.

Ønskes almindelige pølsehorn, erstattes cocktailpølserne af 16 alm. Pølser, der halveres. Dejen deles da i 4 stykker, der hver rulles ud til en cirkel, deles i 8 og rulles til gifler om pølserne.





karakterer:
Opskriften er vist 5544 gange,
og udskrevet 131 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 26466 (6301 kcal)
KJ pr. Stk 407 (96 kcal)
Vægt ialt 2299 gram
Vægt pr. Stk 35 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1151 KJ (274 kcal)
Protein 9.0 gram
Fedt 13.0 gram
Kulhydrat 31.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu