Skær blomkålen i mindre stykker på ca. 3x4 cm.Skrub kartoflerne og halvér dem,vend dem i olie ,karry og salt,og bag dem sammen med blomkålen i en bradepande med bagepapir ved 230 g varmluft i ca. 20 min, til alt er mørt.Vend rundt i det undervejs.Afkøl kartofler og blomkål. Halvér cherrytomaterne.Riste nødderne på en tør varm pande,til de bliver lidt gylden.Afkøl nødderne.Bland yoghurt og citronsaft med
de afkølet kartofler og blomkål. Lad det stå på køl i ½ time. Ved serveringen : vend tomater,ærter og nødder i, og smag salaten til.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 2630 gange, og udskrevet 55 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider