Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fromage casablanca

Fromage casablanca, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 bladehusblas
3 æg
2 spsk.sukker
3 dl.kaffefløde
50 g.småkager
10 maraschinokirsebær
50 g.valnødder
100 g.mørk chokolade
2 dl.piskefløde
 
 Garnering:
1 dl.flødeskum
10 maraschinokirsebær
 høvlet mørk chokolade
 


Opskrift:

Læg husblasen i blød i koldt vand i ca 10 min og kram derefter vandet ud. Del æggene og bland æggeblommer, sukker og kaffefløde i en tykbundet kasserolle. Varm cremen op under piskning over svag varme til den bliver tyk, den må ikke koge. Tilsæt husblasen og lad den smelte i cremen. Stil cremen til afkøling. Knus småkagerne groft, hak kirsebærrene og valnødderne og høvl chokoladen. Rør det hele i cremen. Pisk fløden stiv og pisk æggehviderne til hårdt skum. Bland først fløden og derefter æggehviderne i cremen. Hæld fromagen i en skål eller portionsglas og stil den koldt til den er stiv, ca 2 timer. Garnér med flødeskum, halve kirsebær og høvlet chokolade.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (5 stemmer)

Opskriften er vist 7157 gange,
og udskrevet 96 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu