Fromage casablanca

Fromage casablanca, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
4 bladehusblas
3 æg
2 spsk.sukker
3 dl.kaffefløde
50 g.småkager
10 maraschinokirsebær
50 g.valnødder
100 g.mørk chokolade
2 dl.piskefløde
 
 Garnering:
1 dl.flødeskum
10 maraschinokirsebær
 høvlet mørk chokolade
 
Opskrift:
Læg husblasen i blød i koldt vand i ca 10 min og kram derefter vandet ud. Del æggene og bland æggeblommer, sukker og kaffefløde i en tykbundet kasserolle. Varm cremen op under piskning over svag varme til den bliver tyk, den må ikke koge. Tilsæt husblasen og lad den smelte i cremen. Stil cremen til afkøling. Knus småkagerne groft, hak kirsebærrene og valnødderne og høvl chokoladen. Rør det hele i cremen. Pisk fløden stiv og pisk æggehviderne til hårdt skum. Bland først fløden og derefter æggehviderne i cremen. Hæld fromagen i en skål eller portionsglas og stil den koldt til den er stiv, ca 2 timer. Garnér med flødeskum, halve kirsebær og høvlet chokolade.


karakterer:
Opskriften er vist 7797 gange,
og udskrevet 122 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu