smelt smørret og tilsæt mælken. Varmes op til 37 grader. Hæld væsken i en skål og rør gæren i.
Tilsæt sukker, æg og salt. Hæld melet i og ælt dejen glat og smidig.
Lad den hæve 30-40 min.
Del dejen i 2. Rul dem ud på bordet til rektangler på ca. 20*30 cm.
pensl dem med smør, drys herefter sukker og birkes henover.
Fold rektanglet på midten, så den nu er 10*30 cm. Skær strimler af 2 cm.
Sno strimlerne og bind en knude på dem.
Lad dem herefter hæve tildækket i 20 min.
Pensl knuderne med æg og drys med perlesukker. Bag knuderne ved 250 grader alm. ovn. i 8-10 min.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 1030 gange, og udskrevet 89 gange.
Energi:
KJ total 21069 (5016 kcal)
KJ pr. stk 702 (167 kcal)
Vægt ialt 1767 gram
Vægt pr. stk 58 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1192 KJ (283 kcal) Protein 6.1 gram Fedt 9.4 gram Kulhydrat 44.6 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider