paprika (ikke for sød)2 tsk. paprika (ikke for sød)
2
tsk.
rød thai karrypasta, el. lign. produkt2 tsk. rød thai karrypasta, el. lign. produkt
9
g. frisk revet ingefær (alternativt kan pulver bruges)9 g. frisk revet ingefær (alternativt kan pulver bruges)
2
fed
hvidløg2 fed hvidløg
1
tsk.
cayennepeber1 tsk. cayennepeber
3
spsk.
olie3 spsk. olie
1
tsk.
salt 1 tsk. salt
peber peber
2-4
stk.
kyllingefileter afh. af størrelse og vægt. Jeg bruger ca 400 g.2-4 stk. kyllingefileter afh. af størrelse og vægt. Jeg bruger ca 400 g.
Opskrift:
Alle ingredienser blandes sammen i en skål eller plasticpose.
Kyllingefileterne skæres i mundrette bidder og lægges i en pose sammen med marinaden. Det hviler i køleskabet min. 30 min. Længere tid gør det kun bedre
Tip: Oksekød kan også bruges, f.eks. til "faste" bøffer.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.1
(41 stemmer)
Opskriften er vist 8582 gange, og udskrevet 70 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider