Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Brunsviger fra FynBo

Brunsviger fra FynBo, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 pers

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bo

Indsendt :


Brunsviger fra FynBo, billede 4 Brunsviger fra FynBo, billede 1 Brunsviger fra FynBo, billede 2 Brunsviger fra FynBo, billede 3
Fotograf: Bo  

Ingredienser:
 Dej:
5 dl.Vand
100 g.Gær
100 g.Sukker
800 g.Hvedemel
100 g.Margarine
 
 Kagecreme:
0.5 brevKagecreme (pulver) maizena
2 dl.Sødmælk
 
 Fyld:
150 g.Smør
300 g.Brun farin
 
Opskrift:
Dej:
Rør gæren ud i det lunkne vand, tilsæt sukker, mel og smeltet afkølet margarine. Æltes let til alt er samlet.
Skal hæve i 30 min.
Fyld:
Smør og brun farin varmes langsomt op i lille kasserolle i ca. 5 min.. Pisk kagecremen og hæld i kasserolle sammen med smør og brun farin efter de 5 min. Fyld færdigt.

Dejen fordeles jævnt i en stor bradepande ca. 35x40 (høj kant). Tryk dybe huller i dejen. Dejen hæver godt.

Ovn:
200 grader i 20 min.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (17 stemmer)

Opskriften er vist 10819 gange,
og udskrevet 92 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2018-09-28 13:41:57
Når sukker og smør er smeltet kommes cremen i til sidst og blandes i ca. 5 min Jeg lader dejen ligge i en skål. putter et viskestykke hen over og sætter den ind i et mørkt skab i ca. 30-45 min.

Camilla   -  2017-10-18 21:23:26
Jeg er noget usikker på 2 ting ved fremgangsmåden; 1) Skal dejen være som en bolledej eller våd? 2) skal cremen varmes med farin og smør 5 min?

Fru Pedersen   -  2017-04-14 17:11:43
Det er den bedste brunsviger jeg har smagt 👍🏻