Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Chokoladefromage

Chokoladefromage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 dl.piskefløde
4 bladehusblas
1 dl.kogende vand
2 spsk.kakao
3 spsk.sukker
1 tsk.vanillesukker
50 g.revet chokolade
 
 Pynt:
 smuttede, ristede mandelfileter
 
Opskrift:
Fløden piskes ikke for stiv. Den udblødte husblas tages op af udblødningsvandet og smeltes i 1 dl kogende vand. Kakao, sukker og vanillesukker røres i over svag varme, til kakaoen er uden klumper. Når opløsningen er kold, vendes flødeskummet i. Når massen begynder at stivne, blandes revet chokolade i. Fromagen fyldes i en skål og pyntes med mandler. Mandlerne skoldes, smuttes og snittes på langs. De ristes på tør pande under stadig omrøring, til de er gyldne.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (12 stemmer)

Opskriften er vist 32539 gange,
og udskrevet 727 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
chokoladefromage II er bedre

  -  0000-00-00 00:00:00
chokoladefromage II er bedre

  -  0000-00-00 00:00:00
chokoladefromage II er bedre