Cheesecake

Cheesecake, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Cheesecake

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Bunden:
50 g.smør
100 g.fint knuste makroner
25 g.finthakkede hasselnøddekerner
 
 Fromagen:
1 dåseananasringe
0.5 dl.Ananasjuice
150 g.cream Cheese
3 dl.ymer
4 spsk.sukker
2 tsk.revet citronskal
3 Husblas, blade
 
 Citron:
2 dl.vand
85 g.sukker
 skallen af en citron i tynde strimler
 
Opskrift:
Bunden:
Smelt smørret. Tilsæt makroner og hasselnødder. Bland det godt sammen. Anbring en springform (ca. 22 cm i diameter) uden bund på et serveringsfad. Kom makronmassen heri og pres den godt sammen.

Fromagen:
Hæld ananasringene til afdrypning i en sigte. Gem ca. 0.5 dl ananassaft. Rør Cream Cheese blød med ymer. Tilsæt flormelis og citronskal. Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 5 min. Skær ananasringene i små stykker og kom dem i osteblandingen. Træk husblasen op af vandet med det vand der hænger ved. Smelt den i en skål i vandbad. Afkøl husblasen med ananassaften og kom den herefter i osteblandingen under omrøring. Stil fromagen tildækket i køleskabet, til den er letstivnet, og man kan trække striber i overfladen. Fordel fromagen over bunden og stil kagen tildækket i mindst 2 timer.

Citronstrimler:
Bring vand og sukker i kog i en gryde. Tilsæt citronstrimlerne og lad dem koge ved svag varme og under låg i 20 min. Lad dem dryppe af i en sigte.

Pynt kagen med citronstrimler.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Cheesecake

karakterer:
Opskriften er vist 30335 gange,
og udskrevet 339 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (25 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Bedste Cheesecake, frisk og god!