Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bayersk chokoladefromage

Bayersk chokoladefromage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
6 bladehusblas
1 dl.stærk kaffe
3 æg
1 dl.sukker
1 tsk.vanillesukker
2 tsk.maizenamel
75 g.mørk chokolade
 dl.sødmælk
1 dl.piskefløde
2 spsk.mørk rom
 tynde chokoladeplader eller reven chokolade til garnering
 


Opskrift:

Læg husblasen i blød i koldt vand i 10 min. Kram vandet ud af den og smelt den i kaffen over svag varme. Del æggene og pisk æggeblommer, sukker og vanillesukker luftigt. Tilsæt maizenamelet. Riv chokoladen og bland den med mælken. Giv det et opkog og lad det simre under omrøring til chokoladen er smeltet. Pisk mælkeblandingen i æggedejen i en tynd stråle. Hæld det hele i en kasserolle og lad det simre over svag varme, til blandingen er blevet lidt tyk. Den må ikke koge. Tag kasserollen fra varmen og bland husblasen i. Hæld cremen i en skål og lad den blive kold. Pisk æggehviderne til hårdt skum og vend dem forsigtigt ned i cremen. Pisk også fløden til skum og vend dette ned i cremen sammen med rommen. Hæld cremen i en form, der er skyllet med vand, og stil fromagen koldt, til den er stivnet. Dyp formen forsigtigt i varmt vand og vend fromagen ud på et serveringsfad. Pynt med tynde chokoladeplader og servér.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8823 gange,
og udskrevet 121 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu