Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rosenrand

Rosenrand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1/2 kg.højrøde jordbær
150 g.sukker
1 tsk.Vanila
1/2 literrabarbersaft
10 bladehusblas
1 dl.kogende vand
2 dl.piskefløde, pisket til skum
1 tsk.sukker
 


Opskrift:

De skyllede bær drysses med sukker og Vanila og står ca. 1 time, til sukkeret er smeltet. Saften sies fra og blandes med rabarbersaften. der smages til med sukker, og 1/4 tsk. rød frugtfarve kan røres i. Den udblødte husblas smeltes i 1 dl kogende vand. Saften røres i. Blandingen hældes i randform og stilles koldt, til den er stivnet. Formen dyppes et øjeblik i kogende vand. Randen vendes ud. Jordbærrene blandes med letsødet flødeskum og lægges i midten.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (9 stemmer)

Opskriften er vist 6017 gange,
og udskrevet 81 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu