Pebermynte chokolademousse
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Smelt begge chokoladetyper sammen med vand i en kasserolle.
Afkøl lidt.
Del æggene i blomme og hvide.
Rør æggeblommer i den afkølede chokolademasse.
Pisk hviderne stive.
Pisk fløden stiv.
Rør det hele forsigtigt sammen.
|
|
Opskriften er vist 18804 gange,
og udskrevet 308 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (12 stemmer) |
|
Kommentarer lileviborg - 2009-03-24 18:23:38 denne smager super godt. sverver den med nongen dåse pære til Mickel & Jonathan - 2008-09-13 18:16:03 Det er en fantastisk mousse. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne