Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammefrikase (Gammeldaws)

Lammefrikase (Gammeldaws) , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Frikassé

Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1500 g.lammeforkød
2 l.vand
50 g.margarine
50 g.hvedemel
250 g.asparges (eller gulerødder)
 hakket persille
 


Tilbehør:
½ kg asparges eller 250 g. gulerødder og 250 g. ærter samt kartofler.
Opskrift:

lammekødet vaskes og sættes over ilden med vand og salt.

Når suppen er skummet, lægges urterne i og tages atter op så snart alt er mørt. Suppen sies.

Margarine og mel afbages, spædes med ca. ¾ l. af den kogende suppe og koges ca. 10 min.

På frikasseen kan serveres ½ kg asparges eller 250 g. gulerødder og 250 g. ærter samt kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (7 stemmer)

Opskriften er vist 16570 gange,
og udskrevet 322 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2008-11-07 08:13:23
Ikke fuldnent opskrift, Hvor længe skal lammet koge???? Og til hvor mange personer????