| |
|
Lammefrikase (Gammeldaws)
Lammefrikase (Gammeldaws)
, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
1500 | g. | lammeforkød1500 g. lammeforkød | 2 | l. | vand2 l. vand | 50 | g. | margarine50 g. margarine | 50 | g. | hvedemel50 g. hvedemel | 250 | g. | asparges (eller gulerødder)250 g. asparges (eller gulerødder) | | | hakket persille hakket persille | | | |
| |
lammekødet vaskes og sættes over ilden med vand og salt.
Når suppen er skummet, lægges urterne i og tages atter op så snart alt er mørt.
Suppen sies.
Margarine og mel afbages, spædes med ca. ¾ l. af den kogende suppe og koges ca. 10 min.
På frikasseen kan serveres ½ kg asparges eller 250 g. gulerødder og 250 g. ærter samt kartofler.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
2.1
(7 stemmer)
Opskriften er vist 17694 gange, og udskrevet 378 gange.
| |
|
|
Kommentarer
- 2008-11-07 08:13:23 Ikke fuldnent opskrift,
Hvor længe skal lammet koge????
Og til hvor mange personer????
|
|