Keftedes

Keftedes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.fårefars
1 løg
2 fedhvidløg
0.5 dl.rasp
2 spsk.hakket persille
0.5 tsk.reven citronskal
1 dl.vand
2 æg
1 tsk.salt
0.5 tsk.citronpeber
30 g.margarine
 
Opskrift:
Løg og hvidløg hakkes. Kødet røres med løgene, rasp, persille, citronskal, vand, æg, salt og peber. Farsen hviler køligt ca. 1 time.

Formes til ca. 30 små aflange boller der steges på panden i margarinen. Panden rystes nogle gange under stegningen, så bollerne bevare faconen. Stegetid 6-7 min.

Serveres med Pasta og grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 24842 gange,
og udskrevet 503 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.7    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu