Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fersken moussetærte

Fersken moussetærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertmousse

Hovedingrediens : Frugt - Fersken

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
3 dl.smuldrede grahamskiks
½ dl.hakkede pecannødder
3 spsk.smeltet margarine
3 spsk.honning
1 dl.ferskenjuice (eller appelsinjuice)
4 bladegelatine
3 storepillede ferskner, helst friske
½ dl.farin
1 spsk.friskpresset citronsaft
1 spsk.vanillesukker
2 dl.yoghurt smagt til med vanille
2 dl.hytteost
 


Opskrift:

Bland knuset grahamskiks med hakkede pecannødder, margarine og honning. Tryk dejen ud i bunden af en rund form med løs kant. Formen bør være 22 cm i diameter.

Opvarm ferskenjuicen (appelsinjuicen) i en gryde. Tilsæt udblødt gelatine. Lad det svale af.

Skær fersknerne i skiver, bring ferskenskiver, farin og citronsaft i kog. Lad det simre i ca. 5 min, eller til fersknerne er møre. Rør vanillesukker i. Læg halvdelen af fersknerne i en skål og stil den til side.

Findel resten af fersknerne i en food-processor eller blender. Tilsæt yoghurt, hytteost og juicen med gelatine. Kør det hele sammen til en glat creme. Læg de gemte ferskner på kagebunden. Hæld yoghurtmassen over og afkøl i 3 timer.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 11593 gange,
og udskrevet 144 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lonnie  -  2011-02-04 13:14:00
Gelatine er det blot et andet ord for husblas eller?