Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Chokolade-mousse med mandariner

Chokolade-mousse med mandariner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertmousse

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
125 g.bitter chokolade
3 æg, delte
1 dl.piskefløde
100 g.mandariner
 
Opskrift:
Bræk chokoladen i stykker. Læg den i et termål. Stil dette i en gryde med meget hedt vand, så chokoladen smelter.

Afkøl den smeltede chokolade lidt. Rør æggeblommerne i én ad gangen.

Pisk æggehviderne meget stive. Vend dem i chokoladen.

Pisk fløden til flødeskum. Bland havdelen i chokolade-moussen.

Hæld moussen op i en glasskål. Stil den meget koldt til den er stivnet. Pynt med flødeskumstoppe og mandarinstykker.

Tips:

Chokolade-moussen kan laves på blenderen. Smeltet chokolade, æggeblommer og fløde blendes først. Derefter tilsættes æggehviderne, mens der stadig blendes. Chokolade-moussen kan fryses.

Mandarinerne kan ombyttes med appelsintrekanter - efter smag


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (6 stemmer)

Opskriften er vist 13076 gange,
og udskrevet 368 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

..  -  2011-02-16 15:16:57
Appelsinsaft gør underværker! Og skallen af en halv økologisk appelsin.