Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Citron mousse i marengsreder

Citron mousse i marengsreder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertmousse

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1/4 dl.citronsaft
1/4 dl.vand
1 bladhusblas
3 spsk.sukker
2 æggeblommer
1 dl.piskefløde, pisket til skum
2 stiftpiskede æggehvider
8 marengsreder
 


Opskrift:

Citronsaft, vand, 1 blad udblødt husblas, sukker og æggeblommer piskes sammen i en tykbundet gryde over svag varme, til det begynder at blive jævnt. Det må ikke koge. Cremen afkøles, til den er håndvarm. Flødeskummet og æggehviderne blandes forsigtigt i. Moussen fordeles i marengsskålene og pyntes evt. med revet chokolade eller syltet appelsinskal.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1    (18 stemmer)

Opskriften er vist 12374 gange,
og udskrevet 230 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Mitchi  -  2007-03-22 19:44:29
Yderst god