Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lyn sorbet

Lyn sorbet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Sorbet

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
100 g.frosne hindbær
200 g.frosne jordbær
1 tsk.Tørsleffs Vanila
1 dl. yoghurt naturel
50-100 g.flormelis
 
 Pynt:
 Revet mørk chokolade
 citronmelisse
 
 
 


Tilbehør:
Lange tynde vafler m. chokolade (caprice)
Opskrift:

Frosne hindbær og jordbær hældes i en food-processor. Vanila, yoghurt og flormelis tilsættes. Lad maskinen køre et par minutter, til blandingen har konsistens som sorbet is. Isen anrettes i små portionsglas. Pyntes med revet chokolade og citronmelisse.

Tips:

Kan også serveres sammen med parfait-is med chokolade







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 16869 gange,
og udskrevet 245 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2013-03-05 17:00:26
det lyder lækkert, men sorbet indeholder altså ikke mælkeprodukter..


Camilla  -  2011-01-15 23:56:40
DET ER ALTSÅ IKKE EN SORBET IS, sorbet is indeholder IKKE mælkeprodukter.


JANE  -  2008-03-05 13:16:10
KAN DEN FRYSES I LÆNGER TID OG BRUGES SOM SORBET INDEN I EN ISLAGKAGE? HVIS JA HVOR LANGTID FØR SKAL DA UD AF FRYSEREN FOR IKKE AT VÆRE HÅRD?


Helle  -  2008-01-01 19:22:09
Denne er superlækker - Et tip er at bruge cheasy vanille-yoghurt i stedet for yoghurt naturel!


nadia  -  2007-02-20 11:50:22
lyder lækker


Stine  -  0000-00-00 00:00:00
Den er bare lækker - og så føles den næsten sund