yoghurt naturel eller med smag 2 spsk. yoghurt naturel eller med smag
Opskrift:
Jordbærrene skylles let med vand, så de ikke er helt stivfrosne.
Jordbær og yoghurt blendes med stavblender eller alm. blender, indtil det bliver en glat masse.
Serveres straks i dyb tallerken eller dessertglas.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(20 stemmer)
Opskriften er vist 32575 gange, og udskrevet 338 gange.
Kommentarer
Emil - 2012-12-30 11:42:21 Smager godt men er lidt blød
- 2012-04-28 17:08:57 Lidt citron gør godt (men også lidt sukker) det gør godt.
- 2010-07-07 18:21:05 Det er altså ikke sorbet hvis der er mælkeprodukter i:-(
Jytte - 2007-07-15 21:31:26 Den er vældig god men dog lidt bitter. man kan dog så ledes putte lidt sukker i . det er vældig godt. nå, men jeg har en and i ovnen så jeg må hellere smutte. min mand geo bliver sur nå maden ikke er parat til tiden. tuttelu
Camilla - 0000-00-00 00:00:00 Man kan også vælge at benytte lidt mælk istedet for yoghurt og sødemiddel for at gøre det lidt mere sødt.!
Inge - 0000-00-00 00:00:00 nej...for der bliver brugt frossen bær og det gør at det bliver som is. Er også rigtig god med hindbær. Jeg bruger også altid noget SØD og lidt vanille essens. Det er guf
jw - 0000-00-00 00:00:00 skal det ikke fryses
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider