Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Citronsorbet I

Citronsorbet I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Sorbet

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 dl.vand
100 g.sukker
 revet skal og saft af 1 appelsin
 skal og saft af 1 citron
1 dl.hvidvin
2 æggehvider
 


Opskrift:

Kog vandet og sukker i 3-4 min. og lad det afsvale. Bland skal og saft fra appelsin og citron og hvidvin i. Bland det godt, og lad det halvfryse i ca. 2 timer. Rør af og til.

Når isen er grødis, pisker de 2 æggehvider meget stive og pisker dem ned i isen, bland det godt og frys ned igen. Men pisk 1-2 gange, inden den fryser helt stiv. Bedst er det at lave den et par dage før brug. Husk den skal optø 15 min, inden den serveres.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (31 stemmer)

Opskriften er vist 39276 gange,
og udskrevet 1164 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Bente  -  2011-02-04 09:36:57
Man kan erstatte hvidvin med juice i stedet


  -  2010-07-19 13:02:04
Jeg tænkte på om man kunne undgå hvidvinen i sorbeten? Jeg er nemlig muslim, så jeg må ikke indtage alkohol


the girl  -  2007-01-06 22:16:13
opskriften er fin men svær at forstå så jeg ville nok vælge en nemmere en


MOI  -  0000-00-00 00:00:00
Det er den bedste is i verden