Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Brombær med hvid chokoladefromage

Brombær med hvid chokoladefromage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Bær - Brombær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
250 g.brombær
2 spsk.sukker
1 spsk.citronsaft
 
 Fromage:
3 bladehusblas
4 æg
50 g.flormelis
100 g.revet hvid chokolade
75 g.usaltet smør
 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Bland de rensede og skyllede bær med sukker og citronsaft og sæt det til side. Læg husblasen i koldt vand. Pisk æggeblommer og flormelis godt sammen i en skål over vandbad, til massen er cremet og tyk og tilsæt smøren. Tag skålen fra varmen og pisk den hvide chokolade i sammen med den opblødte husblas, som er knuget fri for vand. Lad det svale af. Pisk æggehviderne stive og pisk fløden til skum. Fold æggehvider og flødeskum i chokoladeblandingen. Kom skriftevis bær og chokoladefromage i 6 portionsglas. Gem lidt bær til pynt. Sæt fromagen koldt, til den skal serveres, pyntet med bær .


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (5 stemmer)

Opskriften er vist 20040 gange,
og udskrevet 606 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2007-07-07 12:34:12
hmmm... Ikke den store succes.

Lillian  -  2007-07-05 11:46:33
Lyder rigtig lækker. Jeg tror dog at jeg vlil bruge pastauriserede æg.