Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Æggehvide fromage

Æggehvide fromage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 bladehusblas
1/2 dl.kogende vand
4 spsk.sukker
1 tsk.Vanille
1/4 literpiskefløde, pisket til skum
2 stiftpiskede æggehvider
 
 Fyld:
2 dl.tyk, sød ribssaft
 
 Pynt:
 ribsgelé
 


Opskrift:

Husblasen udblødes i koldt vand og smeltes i 1/2 dl kogende vand. Sukker og Vanila røres i. Husblasopløsningen hældes på en gang midt i flødeskummet og røres om. De stiftpiskede æggehvider vendes i med let hånd. Fromagen lægges lagvis med tyk ribssaft i en skål og pyntes med gelé.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9006 gange,
og udskrevet 96 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu