Æggehvide fromage

Æggehvide fromage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
4 bladehusblas
0.5 dl.kogende vand
4 spsk.sukker
1 tsk.vaniljesukker
2.5 dl.piskefløde, pisket til skum
2 stiftpiskede æggehvider
 
 Fyld:
2 dl.tyk, sød ribssaft
 
 Pynt:
 ribsgelé
 
Opskrift:
Husblasen udblødes i koldt vand og smeltes i 1/2 dl kogende vand. Sukker og vaniljesukker røres i. Husblasopløsningen hældes på en gang midt i flødeskummet og røres om. De stiftpiskede æggehvider vendes i med let hånd. Fromagen lægges lagvis med tyk ribssaft i en skål og pyntes med gelé.


karakterer:
Opskriften er vist 10212 gange,
og udskrevet 143 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu