piskefløde, pisket til skum1/4 liter piskefløde, pisket til skum
2
stiftpiskede æggehvider2 stiftpiskede æggehvider
Fyld: Fyld:
2
dl.
tyk, sød ribssaft2 dl. tyk, sød ribssaft
Pynt: Pynt:
ribsgelé ribsgelé
Opskrift:
Husblasen udblødes i koldt vand og smeltes i 1/2 dl kogende vand. Sukker og Vanila røres i. Husblasopløsningen hældes på en gang midt i flødeskummet og røres om. De stiftpiskede æggehvider vendes i med let hånd. Fromagen lægges lagvis med tyk ribssaft i en skål og pyntes med gelé.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 10033 gange, og udskrevet 141 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider