Ymerfromage
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Ymer Indsendt : Red : |
|
|
Æggeblomme og sukker røres godt. Den udblødte, smeltede husblas tilsættes. Ymeren blandes i lidt efter lidt. Når fromagen begynder at blive jævn, vendes flødeskummet forsigtigt i og til sidst den stiftpiskede æggehvide. Fromagen fyldes i en skål og pyntes med syltet frugt. Der kan også lægges syltetøj i skålen, før fromagen lægges over.
|
|
Opskriften er vist 32787 gange,
og udskrevet 797 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Henrik S - 2023-02-11 16:48:29 God, enkel og nem. Kan varieres med vanillesukker, revet citronskal eller ristede hakkede mandler. Magnus og Dorte - 2019-08-10 16:38:21 Brug denne fremgangsmåde i stedet, da ovenstående mislykkes Æggeblomme og sukker røres godt. Ymeren blandet i. Den udblødte, smeltede husblas tilsættes. Når fromagen begynder at blive jævn, vendes flødeskummet forsigtigt i og til sidst den stiftpiskede æggehvide. Fromagen fyldes i en skål og pyntes med syltet frugt. Der kan også lægges syltetøj i skålen, før fromagen lægges over. anonym - 2010-05-15 17:57:39 husblassen ksn let risikere blive trævlet med denne opskrift. Bland derfor husblassen med lidt af det den skal blandes med først, for så derefter at hælde denne blanding i det der står som husblassen skal i - godt at vide for os der ikke så tit bruger husblas! og gerne vil imponere en skønmø lidt med vores madkunnen :-) Hanne - 2010-03-21 00:01:21 Prøv at pynte med ristede mandelsplitter og servere syltede frugter til |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne