Vanillefromage

Vanillefromage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Krydderurter - Vanille

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 æggeblommer
5 spsk.sukker
1.5 dl.hvidvin
3 Husblas, blade
1.5 dl.piskefløde, pisket til skum
1 tsk.Vanilje
 
 sauce:
75 g.tørrede abrikoser
4 dl.kogt, koldt vand
65 g.sukker
1 tsk.Vanilje
 evt. 0.5 tsk. jævning
 
Opskrift:
Æggeblommer, sukker og hvidvin tilsættes den udblødte husblas og piskes over svag varme eller damp, til cremen er tyk og skummende. Den må ikke koge. Cremen afkøles, piskes igennem og blandes forsigtigt med flødeskummet. Fromagen smages til med Vanille og hældes i en skål. Serveres med abrikossauce.

Abrikossauce:
De skyllede abrikoser udblødes 1 døgn i kogt, koldt vand, koges sagte 5-10 min. under låg og pureres. Pureen koges op med sukker, smages til med Vanille og kan evt. jævnes med ganske lidt udrørt jævning, hvis den er for tynd. Den serveres varm eller kold.





karakterer:
Opskriften er vist 12401 gange,
og udskrevet 176 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu