Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Vanillefromage

Vanillefromage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Krydderurter - Vanille

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
3 æggeblommer
5 spsk.sukker
1 1/2 dl.hvidvin
3 bladehusblas
1 1/2 dl.piskefløde, pisket til skum
1 tsk.Vanille
 
 sauce:
75 g.tørrede abrikoser
4 dl.kogt, koldt vand
65 g.sukker
1 tsk.Vanille
 evt. 1/2 tsk. jævning
 


Opskrift:

Æggeblommer, sukker og hvidvin tilsættes den udblødte husblas og piskes over svag varme eller damp, til cremen er tyk og skummende. Den må ikke koge. Cremen afkøles, piskes igennem og blandes forsigtigt med flødeskummet. Fromagen smages til med Vanille og hældes i en skål. Serveres med abrikossauce.

Abrikossauce:
De skyllede abrikoser udblødes 1 døgn i kogt, koldt vand, koges sagte 5-10 min. under låg og pureres. Pureen koges op med sukker, smages til med Vanille og kan evt. jævnes med ganske lidt udrørt jævning, hvis den er for tynd. Den serveres varm eller kold.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10105 gange,
og udskrevet 114 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu