Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fromage à la Porto

Fromage à la Porto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 æggeblommer
75 g.sukker
3 spsk.citronsaft
1 dl.portvin
2 bladehusblas
2 æggehvider, stiftpiskede
 
 Pynt:
1 dl.piskefløde, pisket til skum
25 g.små makroner
10 blå druer
 


Opskrift:

Æggeblommer og sukker røres godt i en tykbundet gryde. Citronsaft og portvin, samt den udblødte husblas blandes i. Cremen varmes langsomt under piskning, til den er tyk og skummende. Den må ikke koge. Cremen afkøles, piskes igennem og blandes med de stiftpiskede æggehvider. Fromagen hældes i en skål og pyntes med flødeskumstoppe, små makroner og halve druer uden kerner.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7531 gange,
og udskrevet 125 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu