sød hindbær- eller ribssaft2 1/2 dl. sød hindbær- eller ribssaft
4
blade
husblas4 blade husblas
2 1/2
dl.
piskefløde, pisket til skum2 1/2 dl. piskefløde, pisket til skum
2
blade
husblas2 blade husblas
1
spsk.
sukker1 spsk. sukker
1
tsk.
Vanille1 tsk. Vanille
Opskrift:
4 blade husblas udblødes i koldt vand, tages op, smeltes over damp og blandes i saften. 2 blade husblas udblødes, tages op og smeltes i 1/2 dl kogende vand. Sukker og Vanila røres i. Husblasopløsningen hældes på en gang i flødeskummet og røres ud deri. Saften blandes i flødeskummet med et piskeris, så fromagen bliver marmoreret. Den fyldes i en skål og serveres evt. med isvafler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 8975 gange, og udskrevet 130 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider