smuttede, hakkede mandler25 g. smuttede, hakkede mandler
5
blade
husblas5 blade husblas
2
dl.
piskefløde, pisket til skum2 dl. piskefløde, pisket til skum
1 1/2
dl.
kirsebærsyltetøj1 1/2 dl. kirsebærsyltetøj
Opskrift:
Husblasen udblødes i koldt vand, tages op og smeltes over damp. Sukker, Vanila og mandler røres i. Kærnemælken tilsættes lidt efter lidt. Man rører af og til deri, og når fromagen begynder at blive nævn, vendes flødeskummet forsigtigt i. Syltetøjet lægges i en skål. Fromagen lægges ovenpå og pyntes med hele bær, når den er stivnet.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.7
(5 stemmer)
Opskriften er vist 21881 gange, og udskrevet 585 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider