Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Karamelfromage

Karamelfromage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Karamel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
125 g.sukker
1 1/2 dl.kogende vand
4 bladehusblas
3 dl.piskefløde, pisket til skum
1 tsk.Vanille
 
 Pynt:
10 smuttedemandler
 
 
 
 


Opskrift:

Sukkeret smeltes på en tør pande over svag varme. Når det bobler og er lysebrunt, fjernes panden fra varmen. Smuttede mandler vendes deri og lægges på smurt papir. Kogende vand røres forsigtigt i karamellen, der atter varmes og koges jævn over svag varme. Den udblødte husblas smeltes deri. Blandingen afkøles, men må ikke stivne inden flødeskummet blandes i. Fromagen fyldes i en skål og drysses med Vanila. Mandlerne lægges på. Desserten stilles koldt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 18063 gange,
og udskrevet 308 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

mikkel  -  2008-11-13 19:27:42
Hvordan blander man flødeskummen i? Skal man piske det i?