Karamelfromage

Karamelfromage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Karamel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
125 g.sukker
1.5 dl.kogende vand
4 Husblas, blade
3 dl.piskefløde, pisket til skum
1 tsk.vaniljesukker
 
 Pynt:
10 smuttedemandler
 
 
 
 
Opskrift:
Sukkeret smeltes på en tør pande over svag varme. Når det bobler og er lysebrunt, fjernes panden fra varmen. Smuttede mandler vendes deri og lægges på smurt papir. Kogende vand røres forsigtigt i karamellen, der atter varmes og koges jævn over svag varme. Den udblødte husblas smeltes deri. Blandingen afkøles, men må ikke stivne inden flødeskummet blandes i. Fromagen fyldes i en skål og drysses med vaniljesukker. Mandlerne lægges på. Desserten stilles koldt.





karakterer:
Opskriften er vist 24697 gange,
og udskrevet 408 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-11-13 19:27:42
Hvordan blander man flødeskummen i? Skal man piske det i?