piskefløde, pisket til skum2 1/2 dl. piskefløde, pisket til skum
100
g.
makroner100 g. makroner
Pynt: Pynt:
1
dl.
piskefløde1 dl. piskefløde
evt. karamelsauce evt. karamelsauce
Opskrift:
Den udblødte husblas smeltes i den varme, sødede kaffe. Fløden piskes ikke for stiv. Den afkølede, håndvarme kaffe hældes i på en gang og røres om i flødeskummet. Fromagen fyldes i en oliesmurt form og dækkes med makroner. Den afkøles. Ved anretningen løsnes fromagen i kanten og vendes ud. Pyntes med flødeskum og evt. karamelsauce. Resten af karamelsaucen serveres til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(25 stemmer)
Opskriften er vist 16263 gange, og udskrevet 317 gange.
Kommentarer
Morten - 2012-08-02 22:46:35 Udmærket flødefromage.
(1) Lad være med at komme fløden i for tidligt, for så skiller fromagen.
(2) Fromagen er ikke særlig luftig. Lav evt. en fromage, der også indeholder æg.
- 0000-00-00 00:00:00 Denne fromage er knippelgod
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider