Hvidvinsfromage

Hvidvinsfromage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Hvidvin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
2 æggeblommer
100 g.sukker
4 bladehusblas
1 tsk.citronsaft
1 dl.hvidvin
2.5 dl.piskefløde, pisket til skum
 
 Pynt:
 blå og grønne vindruer
 
Opskrift:
Æggeblommer og sukker røres godt. Den udblødte husblas smeltes over damp og røres i. Citronsaft og hvidvin tilsættes. Når blandingen begynder at blive jævn, vendes flødeskummet forsigtigt i. Fromagen fyldes i en skål, der stilles koldt. Druerne skylles og flækkes. Kernerne pilles fra. Desserten pyntes med druerne.


karakterer:
Opskriften er vist 8530 gange,
og udskrevet 143 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu