piskefløde, pisket til skum2 1/2 dl. piskefløde, pisket til skum
Pynt: Pynt:
blå og grønne vindruer blå og grønne vindruer
Opskrift:
Æggeblommer og sukker røres godt. Den udblødte husblas smeltes over damp og røres i. Citronsaft og hvidvin tilsættes. Når blandingen begynder at blive jævn, vendes flødeskummet forsigtigt i. Fromagen fyldes i en skål, der stilles koldt. Druerne skylles og flækkes. Kernerne pilles fra. Desserten pyntes med druerne.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 8369 gange, og udskrevet 143 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider