Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Roastbeef med rissoleés og madeirasauce

Roastbeef med rissoleés og madeirasauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
800 g.roastbeef, opbundet
 salt
 peber
 olie til stegning
3 dl.oksebouillon
4 cl.madeira
 maizena
400 g.kartofler, små
300 g.rensede rosenkål
2 blomkålsbuketter
 


Opskrift:

Sæt kartoflerne og at koge. Pil dem og stil dem koldt. Roastbeef brunes af på alle sider. Lægges i ildfast fad. Panden koges af med madeira eller anden hedvin. Tilsæt bouillon og hæld derefter det hele i det ildfaste fad. Fadet sættes i ovnen ved 180 grader. Kog grøntsagerne møre, mens stegen kommer i ovnen. Roastbeef’en steger ca. 20 minutter og trækker herefter min. 10 min. Mens roastbeef’en trækker steges kartoflerne gyldenbrune i pande og bouillonen fra stegen sigtes over i gryde og jævnes med maizena til passende konsistens.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 12688 gange,
og udskrevet 234 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu