Chokolade fromage 2

Chokolade fromage 2, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 dl.piskefløde
4 Husblas, blade
1 dl.kogende vand
2 spsk.kakao
3 spsk.sukker
1 tsk.vaniljesukker
50 g.revet chokolade
 
 Pynt:
 smuttede, ristede mandelfileter
 
Opskrift:
Fløden piskes ikke for stiv. Den udblødte husblas tages op af udblødningsvandet og smeltes i 1 dl kogende vand. Kakao, sukker og vaniljesukker røres i over svag varme, til kakaoen er uden klumper. Når opløsningen er kold, vendes flødeskummet i. Når massen begynder at stivne, blandes revet chokolade i. Fromagen fyldes i en skål og pyntes med mandler. Mandlerne skoldes, smuttes og snittes på langs. De ristes på tør pande under stadig omrøring, til de er gyldne.





karakterer:
Opskriften er vist 16280 gange,
og udskrevet 344 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu