Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Birgittes chokolade fromage

Birgittes chokolade fromage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
150 g.mørk chokolade
1 spsk.kakao
1 dl.vand
1/4 litermælk
4 spsk.sukker
1 tsk.Vanila
4 bladehusblas
1/4 literpiskefløde, pisket til skum
 
 Pynt:
 flødeskum
 kulørt krymmel
 
Opskrift:
Chokoladen brækkes itu og smeltes med kakao og vand over svag varme eller damp. Mælkes røres i. Chokoladen koges igennem et par minutter under piskning og smages til med sukker og Vanila. Den udblødte husblas smeltes deri. Chokoladen afkøles. Når den er kold, men ikke stivnet, blandes det meste af flødeskummet i. Fromagen hældes op, stilles koldt og pyntes med resten af flødeskummet og krymmel.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 12780 gange,
og udskrevet 277 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Maybritt   -  2012-03-15 12:39:05
Er der forskel på chokoladefromage og chokolademusse ?