piskefløde, pisket til skum1/4 liter piskefløde, pisket til skum
Pynt: Pynt:
flødeskum flødeskum
kulørt krymmel kulørt krymmel
Opskrift:
Chokoladen brækkes itu og smeltes med kakao og vand over svag varme eller damp. Mælkes røres i. Chokoladen koges igennem et par minutter under piskning og smages til med sukker og Vanila. Den udblødte husblas smeltes deri. Chokoladen afkøles. Når den er kold, men ikke stivnet, blandes det meste af flødeskummet i. Fromagen hældes op, stilles koldt og pyntes med resten af flødeskummet og krymmel.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(5 stemmer)
Opskriften er vist 13077 gange, og udskrevet 280 gange.
Kommentarer
Maybritt - 2012-03-15 12:39:05 Er der forskel på chokoladefromage og chokolademusse ?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider