Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Abrikosfromage

Abrikosfromage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Frugt - Abrikos

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
125 g.tørrede abrikoser
2 dl.vand
85 g.sukker
4 bladehusblas
1/4 literpiskefløde, pisket til skum
2 stiftpiskede æggehvider
 
 Pynt:
 flødeskum
 abrikoser
 evt. revet chokolade
 


Opskrift:

De skyllede abrikoser udblødes i vandet 1/2-1 døgn. 8 hele abrikoser tages fra til pynt. Resten pureres og smages til med sukker. Husblasen udblødes et par minutter i koldt vand, tages op, smeltes over damp og røres i pureen. Når pureen begynder at blive jævn, blandes først flødeskummet, dernæst de stiftpiskede æggehvider forsigtigt i. Fromagen hældes i en skål og stilles koldt. Før serveringen pyntes desserten med flødeskumstoppe og hele abrikoser. Revet chokolade kan drysses over.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 19976 gange,
og udskrevet 428 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu