piskefløde, pisket til skum1/4 liter piskefløde, pisket til skum
2
stiftpiskede æggehvider2 stiftpiskede æggehvider
Pynt: Pynt:
flødeskum flødeskum
abrikoser abrikoser
evt. revet chokolade evt. revet chokolade
Opskrift:
De skyllede abrikoser udblødes i vandet 1/2-1 døgn. 8 hele abrikoser tages fra til pynt. Resten pureres og smages til med sukker. Husblasen udblødes et par minutter i koldt vand, tages op, smeltes over damp og røres i pureen. Når pureen begynder at blive jævn, blandes først flødeskummet, dernæst de stiftpiskede æggehvider forsigtigt i. Fromagen hældes i en skål og stilles koldt. Før serveringen pyntes desserten med flødeskumstoppe og hele abrikoser. Revet chokolade kan drysses over.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.9
(4 stemmer)
Opskriften er vist 21388 gange, og udskrevet 480 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider