Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stikkelsbær trifli

Stikkelsbær trifli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Trifli

Hovedingrediens : Bær - Stikkelsbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
 mos:
350 g.grønne stikkelsbær
1/2 dl.vand
150 g.sukker
2 tsk.Ideal jævning B
 
 Fyld:
8-10 marengs
 
 Råcreme:
1 æggeblomme
2 spsk.sukker
1/2 tsk.Vanila
1/4 literpiskefløde, pisket til skum
1 stiftpisket æggehvide
 


Opskrift:

De nippede, skyllede bær og vandet koges til mos under låg. Mosen sødes og jævnes med 2 tsk. Ideal jævning, udrørt i 3 spsk. koldt vand. Mosen afkøles og hældes over knuste marengs. Æggeblomme og sukker røres, til sukkeret ikke knaser mere. Vanila, flødeskum og stiftpisket æggehvide blandes forsigtigt i. Cremen hældes over desserten.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 24933 gange,
og udskrevet 544 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Anita  -  2010-04-03 17:39:31
1/9-2008 god opskrift, mosen er meget koncentreret, men det opvejes af den gode råcreme


Per  -  2007-07-22 14:54:40
8-10 marengs, mon ikke der menes makroner.