Stikkelsbær trifli
Hovedingrediens : Bær - Stikkelsbær Indsendt : Red : |
|
|
De nippede, skyllede bær og vandet koges til mos under låg. Mosen sødes og jævnes med 2 tsk. Ideal jævning, udrørt i 3 spsk. koldt vand. Mosen afkøles og hældes over knuste marengs. Æggeblomme og sukker røres, til sukkeret ikke knaser mere. vaniljesukker, flødeskum og stiftpisket æggehvide blandes forsigtigt i. Cremen hældes over desserten.
|
|
Opskriften er vist 29159 gange,
og udskrevet 606 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Anita - 2010-04-03 17:39:31 1/9-2008 god opskrift, mosen er meget koncentreret, men det opvejes af den gode råcreme Per - 2007-07-22 14:54:40 8-10 marengs, mon ikke der menes makroner. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne