Stikkelsbær trifli

Stikkelsbær trifli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Trifli

Hovedingrediens : Bær - Stikkelsbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
 mos:
350 g.grønne stikkelsbær
0.5 dl.vand
150 g.sukker
2 tsk.Ideal jævning B
 
 yld:
8-10 marengs
 
 Råcreme:
1 æggeblomme
2 spsk.sukker
0.5 tsk.vaniljesukker
2.5 dl.piskefløde, pisket til skum
1 stiftpisket æggehvide
 
Opskrift:
De nippede, skyllede bær og vandet koges til mos under låg. Mosen sødes og jævnes med 2 tsk. Ideal jævning, udrørt i 3 spsk. koldt vand. Mosen afkøles og hældes over knuste marengs. Æggeblomme og sukker røres, til sukkeret ikke knaser mere. vaniljesukker, flødeskum og stiftpisket æggehvide blandes forsigtigt i. Cremen hældes over desserten.


karakterer:
Opskriften er vist 27391 gange,
og udskrevet 574 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Anita  -  2010-04-03 17:39:31
1/9-2008 god opskrift, mosen er meget koncentreret, men det opvejes af den gode råcreme

Per  -  2007-07-22 14:54:40
8-10 marengs, mon ikke der menes makroner.