Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lam i karry

Lam i karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammehals

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
8 tykke skiver lammehals
2 store æbler
2 løg
1 spsk.karry
2 spsk.olie
2 spsk.smør
1 dl.hvedemel
 salt
 peber
5 dl.lammebouillon eller vand
500 g.grønne bønner
250 g.cherrytomater
 


Tilbehør:
løse ris.
Opskrift:

Skær æbler og løg i små terninger og svits det i smør og olie i en gryde sammen med karry. Vend kødskiverne i melet og lad dem snurre med. Krydr med salt og peber.

Hæld væden ved - kødet skal lige være dækket. Lad det snurre under låg i 40 min.

Kog imens bønnerne i letsaltet vand. Bland dem i retten til sidst sammen med de små tomater.

Smag retten til og servér løse ris.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9197 gange,
og udskrevet 236 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu