Appelsintrifli med appelsincreme
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 92869 gange,
og udskrevet 2264 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Tove - 2014-12-01 00:27:54 Der er jo æg i cremen af appelsin og citronsaft, så måske det er nok at jævne med alm. maizenamel og et ekstra æg?? + måske en klat smør ? Fru Rasmussen - 2012-01-07 23:34:25 Jeg lavede cremen lidt anderledes, da jeg kun havde crempulver, som var til koldrørt. Appelsinlagen blev afkølet og jeg piskede en pose crempulver i. Det blev super godt. Så nu vil jeg prøve at bruge appelsincremen, til at lægge mellem lagkagebunde. am - 2010-02-01 01:27:36 I aftes fik vi noget, der lignede, dog lettere at lave. Jeg blev inspireret fra tv, hvor en lavede "Mormormad" desserten der, havde jeg netop fået ved min mormer. TIL 4 -5 PERSONER SKRÆLLES 4 STORE APPELSISKIVER. DISSE SKÆRES I 2 CM TYKKE SKIVER OG LIGGER I RØRSUKKER (husk at vende dem efter et par timer). Cremen er pisket fløde hvori man kommer knuste markroner. Smag denne creme til med em spk.Grand Marnier. Appelsinskiver, med det sukker som følger med, lægges på en tallerken eller asiet og en klat markroncreme oven på. MUMS, hvor vi spiste Flemming - 2008-01-02 10:26:42 Jeg har brugt Grand Marnier i stedet for Sherry. Det skulle i prøve, så smager det bare himmelsk Kate.matthiassen - 2005-01-01 01:01:01 meget nem dessert, frisk og god, Per - 2005-01-01 01:01:01 Jeg brugte pulver til kagecreme fra maizena anonym - 2005-01-01 01:01:01 Hhva er det for noget cremepulver?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne