piskefløde, pisket til skum2 dl. piskefløde, pisket til skum
Opskrift:
Makronerne fugtes med ananaslage. Ananasterninger og ferskensnitter lægges over. 8-10 hindbær tages fra til pynt. Resten moses, røres med sukker og Vanila og tilsættes 1 blad smeltet husblas. Flødeskummet blandes i. Desserten dækkes hermed og pyntes.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.4
(14 stemmer)
Opskriften er vist 15678 gange, og udskrevet 338 gange.
Kommentarer
Marianne - 0000-00-00 00:00:00 En dejlig frisk dessert
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider