Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Blodbudding eller blodpølser

Blodbudding eller blodpølser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Svinekød - Griseblod

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 1/2 litersvineblod
500 g.mellemfine byg gryn
1/4 literkogende mælk
1 1/2 spsk.salt
1 tsk.timian
2 tsk.nelliker
2 spsk.kanel
100 g.sukker eller farin
150 g.rosiner
100 g.rugmel
250 g.spækterninger
 


Opskrift:

Blod og gryn, samt rugmel, røres sammen og stilles koldt natten over eller nogle timer.

Massen varmes langsomt i en tykbundet gryde under stadig omrøring, til den begynder at blive jævn. Den må ikke koge.

Kogende mælk røres i, dernæst krydderier og rosiner. Spækterningerne lunes på panden, så de ikke klumper sammen og blandes i

2 sandkageforme ca. 30 cm lange, smøres med afsmeltet fedt fra sværen. Dejen hældes i.

Formene stilles i bradepande i ovnen. Kogende vand skænkes ved. Bagetid: 1 1/2 time ved 170 gr.

Buddingen spises varm med kanelsukker og æblemos eller sirup. Buddingen kan også skæres i skiver, der varmes på panden.

Blodbudding fryses rå. Den optøes under bagningen, der forlænges ca. ¾ time.

Blodpølser:
Blodmassen fyldes i tarme, der kun må fyldes halvt. Pølserne lægges forsigtigt i kogende vand og koges småt 1/2 time.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (25 stemmer)

Opskriften er vist 16182 gange,
og udskrevet 159 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Connie  -  2012-01-12 10:48:07
:3 massere nuggi


[email protected]  -  2009-02-27 23:28:18
hvad jeg kan skære den i skiver og på panden men hvad kan jeg mer bruge pølsen til


  -  2008-01-19 18:14:54
hvad er protein/fedt/kulhy. fordelling i blodpølse