Kaffebønner og fløde gives et opkog, trækker under låg 5 min. og sies. Den frasiede kaffefløde blandes med mælk eller fløde, til der igen er 1/2 liter. Fløden bringes atter i kog. Æg, sukker og buddingpulver piskes sammen og piskes i den kogende fløde. Buddingen får et opkog, hældes i en skål eller form og afkøles. Desserten pyntes ved anretningen med flødeskum, drysset med Vanila og evt. chokoladekringler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 7526 gange, og udskrevet 114 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider