Skær auberginen i skiver og lad dem trække med lidt salt en times tid.
Blancher skiverne 2 min. i kogende vand og lad dem dryppe af.
Del kålen i hele blade og blancher dem 3-4 min. i auberginevandet.
Tag kålen op med en hulske og lad den dryppe af.
Bland det hakkede kød med gedeost, skåret i små terninger, samt parmesanost og krydr med salt og peber.
Smør et rektangulært ovnfast fad med lidt olie.
Læg kålbladene tæt i formen, så de hænger lidt ud over kanten.
Kom fars og auberginer lagvis i fadet.
Læg kålen hen over, så den dækker.
Sæt retten i ovnen ca. ½ time ved 175 grader.
Hvis kålen ser ud til at blive for mørk, kan du lægge alufolie over.
Bland hvidløg, citronskal og persille og server det til sammen med lidt god jomfruolivenolie og brød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 6431 gange, og udskrevet 159 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider