Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lam i kål med auberginer

Lam i kål med auberginer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 storaubergine
1 lillesavoykål
400 g.hakket lammekød
150 g.gedeost
2 spsk.reven parmesan
 
 Tilbehør:
2 fedhakket hvidløg
 reven skal af 1 citron
1 dl.hakket persille
 salt
 peber
3-4 spsk.god olivenolie


Tilbehør:
jomfruolivenolie og brød
Opskrift:

Skær auberginen i skiver og lad dem trække med lidt salt en times tid. Blancher skiverne 2 min. i kogende vand og lad dem dryppe af.

Del kålen i hele blade og blancher dem 3-4 min. i auberginevandet. Tag kålen op med en hulske og lad den dryppe af.

Bland det hakkede kød med gedeost, skåret i små terninger, samt parmesanost og krydr med salt og peber.

Smør et rektangulært ovnfast fad med lidt olie. Læg kålbladene tæt i formen, så de hænger lidt ud over kanten. Kom fars og auberginer lagvis i fadet. Læg kålen hen over, så den dækker.

Sæt retten i ovnen ca. ½ time ved 175 grader.

Hvis kålen ser ud til at blive for mørk, kan du lægge alufolie over. Bland hvidløg, citronskal og persille og server det til sammen med lidt god jomfruolivenolie og brød.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 5963 gange,
og udskrevet 110 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu