Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Risbudding, varm

Risbudding, varm, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Varm DessertRet : Varm Dessert - Varm budding

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 tallerken kold risen grød eller 3 dl mælk og 35 g grødris
35 g.smør
35 g.sukker
1 tsk.Vanila
2-3 æg
 
 Sauce:
 karamelsauce eller saftsauce
 Karamelsauce:
150 g.sukker
21/4 dl.vand
2 dl.piskefløde
 
 Saftsauce:
 Saft og vand i alt 1/2 liter
1 1/2 spsk.Ideal jævning A
 sukker
1 tsk.Vanila
 


Opskrift:

Risen grøden røres blød med smeltet smør, smages til med sukker og Vanila og tilsættes æggeblommerne. Æggehviderne piskes meget stive, evt. med 1/4 tsk. Tørsleffs bagepulver, og vendes forsigtigt i dejen, der fyldes i et smurt, raspstrøet gratinfad. Buddingen bages ca. 40 min. ved 200 gr. Den serveres varm med kold sauce, evt. tilsat flødeskum. I stedet for sauce kan man lægge abrikosmarmelade i bunden. Karamelsauce: Sukkeret brunes på en pande. Når det er lysebrunt og skummende, tilsættes vandet, der koger med, til det bliver en ensartet, jævn sauce. Den afkøles, og lige før anretning vendes flødeskummet i. Saftsauce: Saft og vand blandes, smages til med sukker og bringes i kog. Jævningen røres ud i koldt vand eller saft og tilsættes. Saucen koges 1 min. Vanila tilsættes







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9946 gange,
og udskrevet 100 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu